terras / (eet) café
feesten / partijen, vergaderen

In de winter is de keuken iedere vrijdag, zaterdag en zondag open van 16:00 tot 20:00. Altijd met de mogelijkheid tot een gezellige uitloop aan de bar naar 0:00 uur.
In de zomer is ons terras 4 dagen per week geopend van 11:00 tot 20:00 (vrij, za, zo, ma). Bij mooi weer zijn we vaak langer open. En op de zaterdag sowieso tot 22:00 uur.

Wilt u graag op een dinsdag, woensdag of donderdag langskomen met een gezelschap? In overleg is er van alles mogelijk.

Voor speciale gelegenheden bouwen we de boel graag om. De Herxer Marke is dé plek om feest te vieren. Te trouwen. Te rouwen. Een gezellige bedrijfsborrel te houden, te vergaderen, te verjaren, of wat je maar van plan bent.

Vier wat gevierd kan worden

De Herxer Marke is, naast een Dorpshuis, een horecagelegenheid met tal van mogelijkheden. Het naastgelegen evenemententerrein vergroot deze mogelijkheden nog een keer met factor 10. Ben je van plan iets te organiseren? Zoek je een fijne locatie? Kom langs om erover te brainstormen. Wij denken graag met je mee!

Stel je eigen borrelplank samen

Op de kaart vind je verschillende hapjes. Tapas? Nou, zoiets maar dan met lekkernijen uit alle windstreken. Dus bitterballen en kaassticks zijn er zeker ook als keuzemogelijkheid. Je kiest jouw favorieten en krijgt deze op een heerlijke borrelplank gepresenteerd. Leuk om te delen, maar ook prima om als maaltijd alleen op te eten.

Zin om een feestje te geven?

Wil je met volle teugen kunnen genieten van je eigen feestje? Vier het dan bij ons. Wij werken met vaste bedragen voor de afkoop van drankjes. Hapjes verzorgen we met alle plezier. Die stemmen we volledig op jouw wensen af. Dus laat vooral weten of het een blini met kaviaar moet worden, een veganistische bitterbal of een malse spies varkenssaté.

Even lekker uitpuffen op terras

Herxen ligt op een heerlijke plek. Je kunt in de omgeving prachtig wandelen en fietsen. Verdwalen is geen enkel bezwaar. Het is hier overal mooi. En uiteindelijk beland je dan op een heerlijk terras. Met kinderspeeltuin, lounge stoeltjes, ijsjes, drankjes, een broodje voor een onverwacht lekkere lunch, nog een drankje, een borrelplankje…. Voor donker thuis zijn? Dat kunnen we niet beloven.

Wat je van ver haalt is lekker. Maar soms is dat niet nodig. Een aantal specialiteiten uit Herxen of de nabije omgeving…. Bij ons op de kaart (indien beschikbaar):

Stoofvlees van Arie & Bennie
Gerookt vlees van Gert
De Herxer Borrelbal van Jeanette
Appel – peren sap uit Minnie’s tuin